Contact

Eerste contact:
U maakt contact via info@contactpuntsuriname, of u vult op onze website het contactformulier in waar kort beschreven staat waarvoor u ons benadert. Ook kunt u in deze mail aangeven op welk nummer en wanneer u telefonisch te bereiken bent. Wij nemen hierna spoedig contact met u op.

Tweede contact:
Dit is een oriënterend gesprek waarin uitgebreid op uw vraag wordt ingegaan en tevens besproken wordt wat ContactPunt Suriname voor u kan betekenen. Indien u besluit van onze diensten gebruik te maken zal uw ‘personal assistent’ alle bijzonderheden vastleggen voor het vervolgtraject. Aangezien ContactPunt Suriname maatwerk als standaard hanteert zijn de vervolgcontacten zoveel als mogelijk met uw ‘personal assistent’. 

Derde contact:
Tijdens het derde contactgesprek worden concrete afspraken gemaakt over de tijdsduur, het tarief en het beoogde resultaat. Afhankelijk van de grootte van de opdracht zal een verzonden overeenkomst getekend geretourneerd moeten worden. Kleinere opdrachten zullen conform de afspraak behandeld worden na overmaking van het overeengekomen tarief.
Adres: Jan Steenstraat 146
Paramaribo Noord
Suriname
Tel.: 00597-8916684
Email: info@contactpuntsuriname.com
Naam*
Vul uw naam in.

Email*
Ongeldig email adres.

Telefoon
Invalid Input

Onderwerp*
Vul het onderwerp in.

Bericht*
Type uw bericht in.

Verifieer dat u geen robot bent.