logo qcWanneer u thuis of tijdens uw vakantie verpleegd en/of verzorgd wilt worden, kan een professioneel Thuiszorgburo uitkomst bieden. 

QUALITY CARE THUISZORG biedt zorg aan klanten zowel in Suriname als uit Nederland!

Vanwege hun gekwalificeerd personeel, jarenlange ervaring en succesvolle aanpak kunnen wij vol vertrouwen Quality Care Thuiszorg aanbevelen. Quality Care Thuiszorg is ISO 9001 gecertificeerd en werkt met Hart voor zorg.

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op hun website: www.qualitycarenv.com 

 

 

Suri-buitenlandersParamaribo - Suriname heeft naar schatting tussen de 20 en 30 procent van zijn bruto binnenlands product (bbp) te danken aan de sterke affiniteit van buitenlanders van Surinaamse origine met hun land. Het land behoort tot de top van de wereld als het gaat om economisch voordeel van zijn diaspora.
“Rond de 70 procent van de toeristen die Suriname bezoeken bestaat uit diaspora (verspreid volk overal in de wereld). Er moet strategisch beleid hierop worden losgelaten om maximaal voordeel hieruit te halen”. Dit zegt Keith Nurse van de Universiteit van de West-Indies, op basis van wetenschappelijk onderzoek naar het economisch effect van diaspora op de Caribische landen met de grootste diaspora. Deze zijn de Dominicaanse Republiek(New York), Jamaica (Londen), Suriname (Amsterdam) en Guyana (Toronto).